Tűzijátékok kivitelezése

TŰZIJÁTÉK SHOW

Ajánlatunk tájékoztató jellegű, ezektől eltérő, egyedi igények kiszolgálására is készek vagyunk. A hosszabb ideig tartó tűzijátékok tartalmi részét több, egymástól jól elkülöníthető egységre osztjuk más – más látványvilággal és effektekkel. Beltéri tűzijáték és színpadi pirotechnika is megrendelhető cégünknél. Igény esetén vállaljuk pirográfiai feliratok, jelek, képek elkészítését, melyet a show kezdetekor, vagy zárásaként jelenítünk meg. Ezek ellenértéke a betűk, karakterek nagyságától és mennyiségétől függően néhány ezer Ft. / db-.tól kezdődik.

A felhasználásra kerülő pirotechnikai termékeket cégünk maga forgalmazza, ezért a tűzijátékainkba beszerzési áron kerülnek beszámításra. Áraink az összes járulékos költségünket (előzetes felmérés költségei, előkészítő munkák, kiszállási díjak, engedélyeztetési eljárás költségei (illeték 18.000.-Ft+13.000 Ft) szakhatósági hozzájárulási illeték, a felhasználandó pirotechnikai anyagok költségei, szállás- és étkezési költségek, munkabérek és ezek járulékai, biztosítási díjak, okmányok készítése, vezetése, járművek költségei, amortizáció, stb.) magukba foglalják, így ezen felül a Megrendelőt semmilyen plusz költség nem terheli.

A munka időtartama: A tűzijáték lejátszásának tervezett időpontja előtt minimálisan 15-20 munkanappal szükséges megrendelni a szolgáltatást, hogy az engedélyeztetési eljárást el lehessen kezdeni az illetékes hatóságoknál. Maga a tűzijáték előkészítése, kiszállítása, telepítése, lejátszása, visszatelepítése 1-2 nap alatt kivitelezhető.

Látványterv, felhasználandó pirotechnikai anyagok leírása:

1. Nyitány: A tűzijáték a 4 – 5 m magas ezüst szökőkutakkal (görögtűz) kezdődik, mely kb. 60 másodpercig tart. Ez a látvány kellően megalapozza, és felkelti a nézők kíváncsiságát a show következő részéhez.

2. Tartalmi rész: Különböző nagyságú, kaliberű (20-30 mm) és különböző látványt, fény és hangeffektusokat tartalmazó tűzijátéktelepek kerülnek alkalmazásra átfedéssel úgy, hogy a látvány egyre fokozódik, gyorsabbá válik és eközben a szín-, és formavilág folyamatosan változik. Alkalmazott tűzijáték telepek 18 – 55 db. Működési magasság 15 – 50 m között.

3. Finálé: A tűzijáték telepek látvány és hanghatásai kellően megalapozzák a hangulatot a kis kaliberű tűzijátékbombák kilövéseihez, melyek effektjei, és színei különbözőek pl. arany, ezüst, kék, piros, sárga, peony, pálma, brokát, fűzfa illetve alakzatok pl. gyűrű, diadém, szív. Ezt követően az utolsó percben szinte egymással egy időben működnek telepek, bombák, mozsarak, melyek felejthetetlenné teszik a látványt. Záró akkordként több különböző kaliberű telep, bomba egyszerre történő fellövését követően arany eső borítja be az eget. Alkalmazott tűzijáték telepek 4-5 db 30 – 40 mm, tűzijáték bombák 30 – 100 db 50 – 175 mm. Működési magasság kb. 30 – 200 m között.