Pirotecnikai termékek értékesítése

Szezonálisan (december 28. és 31. között), és egész évben vásárolható pirotechnikai eszközök kis és nagykereskedelme. Füst és színpadi piroanyagok értékesítése.

 

Cégünk a TRIPLEX termékek legnagyobb hazai forgalmazója. Saját pirotechnikai raktárral rendelkezünk, ahol széles választékkal – több mint 300 különböző pirotechnikai termékkel – állunk Vásárlóink rendelkezésére. Az általunk forgalmazott pirotechnikai anyagok között megtalálhatók az egész évben szabadon felhasználható termékek, profi tűzijátékok alapanyagai, beltéri és színpadi tűzijáték termékek, valamint a szilveszteri időszakban árusítható termékek is. Tekintse meg termékeinket és válogasson kedvére!

Gratulálunk

2021 szilveszteri ajándék sorsolási nyertesünknek, Horváth Krisztinek is, aki ma reggel egy 50.000 forint értékű tűzijáték csomaggal lett gazdagabb! Még ennél is több szerencsét és sok boldogságot kívánunk Neki a 2022-es esztendőre!

Gratulálunk

 

Szőllősi Tamásnak köszönjük a rengeteg Facebook megosztást 2021 szilveszterén ! Jó szórakozást kívánunk a nyereményhez!

Gratulálunk

Zatkóné Balajti Juditnak aki a 2021 szilveszteri ajándék sorsolási akciónk nyertesünknek. Aki szintén egy 50.000 forint értékű tűzijáték csomaggal lett gazdagabb! Még ennél is több szerencsét és sok boldogságot kívánunk Neki a 2022-es esztendőre!