Tűzijátékok kivitelezése

Profi tűzijátékok megtervezése, kivitelezése. TŰZIJÁTÉK SHOW előre elkészített program alapján. Települési, üzemi, családi tűzijáték teljes körű lebonyolítása. 

TŰZIJÁTÉK SHOW

Ajánlatunk tájékoztató jellegű, ezektől eltérő, egyedi igények kiszolgálására is készek vagyunk. A hosszabb ideig tartó tűzijátékok tartalmi részét több, egymástól jól elkülöníthető egységre osztjuk más – más látványvilággal és effektekkel. Beltéri tűzijáték és színpadi pirotechnika is megrendelhető cégünknél. Igény esetén vállaljuk pirográfiai feliratok, jelek, képek elkészítését, melyet a show kezdetekor, vagy zárásaként jelenítünk meg. Ezek ellenértéke a betűk, karakterek nagyságától és mennyiségétől függően néhány ezer Ft. / db-.tól kezdődik.

 

 

 

 

“MONSZUN”

Összes lövésszám: 450 – 530 lövés.

Időtartam kb. 4 – 6 perc,

ellenértéke 120.000.- Ft + ÁFA

“TÁJFUN”

Összes lövésszám: 620 – 680 lövés

Időtartam kb. 8 – 10 perc,

ellenértéke 160.000.- Ft + ÁFA

“CIKLON”

Összes lövésszám: 750 – 830 lövés

Időtartam kb. 10 – 12 perc,

ellenértéke 200.000.- Ft + ÁFA

“HURRIKÁN”

Összes lövésszám: 950 – 1.000 lövés

Időtartam kb. 13 – 15 perc,

ellenértéke 250.000.- Ft + ÁFA

“ORKÁN”

Összes lövésszám: 1.030 – 1.090 lövés

Időtartam kb. 15 – 17 perc,

ellenértéke 340.000.- Ft + ÁFA

“TORNÁDÓ”

Összes lövésszám: 1.280 – 1.330 lövés

Időtartam kb. 18 – 20 perc,

ellenértéke 500.000.- Ft + ÁFA

 

Természetesen ezektől eltérő, egyedi igények szerint is összeállíthatjuk a tűzijáték látványterveket. Egy tűzijáték show szín-, és látványvilága minden esetben igazodik a Megrendelő igényeihez és az adott esemény jellegéhez (pl. állami rendezvényeken uralkodó szín a piros – fehér – zöld, esküvőkön a piros és ilyenkor fellövésre kerülnek a gyűrűket és szívet formáló bombáink is).

A felhasználásra kerülő pirotechnikai termékeket cégünk maga forgalmazza, ezért a tűzijátékainkba beszerzési áron kerülnek beszámításra. Áraink az összes járulékos költségünket (előzetes felmérés költségei, előkészítő munkák, kiszállási díjak, engedélyeztetési eljárás költségei (illeték 18.000.-Ft+13.000 Ft) szakhatósági hozzájárulási illeték, a felhasználandó pirotechnikai anyagok költségei, szállás- és étkezési költségek, munkabérek és ezek járulékai, biztosítási díjak, okmányok készítése, vezetése, járművek költségei, amortizáció, stb.) magukba foglalják, így ezen felül a Megrendelőt semmilyen plusz költség nem terheli.

A munka időtartama: A tűzijáték lejátszásának tervezett időpontja előtt minimálisan 15-20 munkanappal szükséges megrendelni a szolgáltatást, hogy az engedélyeztetési eljárást el lehessen kezdeni az illetékes hatóságoknál. Maga a tűzijáték előkészítése, kiszállítása, telepítése, lejátszása, visszatelepítése 1-2 nap alatt kivitelezhető.

Látványterv, felhasználandó pirotechnikai anyagok leírása:

1. Nyitány: A tűzijáték a 4 – 5 m magas ezüst szökőkutakkal (görögtűz) kezdődik, mely kb. 60 másodpercig tart. Ez a látvány kellően megalapozza, és felkelti a nézők kíváncsiságát a show következő részéhez.

2. Tartalmi rész: Különböző nagyságú, kaliberű (20-30 mm) és különböző látványt, fény és hangeffektusokat tartalmazó tűzijátéktelepek kerülnek alkalmazásra átfedéssel úgy, hogy a látvány egyre fokozódik, gyorsabbá válik és eközben a szín-, és formavilág folyamatosan változik. Alkalmazott tűzijáték telepek 18 – 55 db. Működési magasság 15 – 50 m között.

3. Finálé: A tűzijáték telepek látvány és hanghatásai kellően megalapozzák a hangulatot a kis kaliberű tűzijátékbombák kilövéseihez, melyek effektjei, és színei különbözőek pl. arany, ezüst, kék, piros, sárga, peony, pálma, brokát, fűzfa illetve alakzatok pl. gyűrű, diadém, szív. Ezt követően az utolsó percben szinte egymással egy időben működnek telepek, bombák, mozsarak, melyek felejthetetlenné teszik a látványt. Záró akkordként több különböző kaliberű telep, bomba egyszerre történő fellövését követően arany eső borítja be az eget. Alkalmazott tűzijáték telepek 4-5 db 30 – 40 mm, tűzijáték bombák 30 – 100 db 50 – 175 mm. Működési magasság kb. 30 – 200 m között.