ÚJ TERMÉK AKCIÓ!

Cseppmentes paraffin fáklya

 

A cseppmentes paraffin fáklya biztonságos és egyszerű kezelhetősége, valamint olcsósága miatt számos területen alkalmazható.

A fáklyákat leggyakrabban szükségvilágításra és jelzésre, valamint hangulatvilágításra használjuk. Fő felhasználási területei a rendezvények és a katasztrófavédelem, de általános megvilágításra is kiválóan alkalmas.

Rendezvényeken cseppmentessége, látványa miatt széles körben elterjedt felvonulásokon, kerti partykon, vendéglátóhelyeken hangulatvilágításként, iskolai-egyetemi rendezvényeken, színielőadásokon, de akár kegyeleti megemlékezéseken is.

Fontos alkalmazási területe a katasztrófavédelem, ahol árvízi fáklyaként, vagy vészhelyzet esetén világításra, vagy tűzforrásként használhatjuk.

Mivel nyílt terepen tiszta időben akár több kilométerről is látható, kiválóan alkalmas általános világítási funkcióra, utak, területek jelzésére, vagy gátfáklyaként.

A fáklya praktikus kialakításának köszönhetően eloltható, és újragyújtható, cseppmentes, és könnyen földbe szúrható. Átlagos égési ideje 60 perc, de az időjárástól és a széltől függően akár 2 óra is lehet. Kiszerelése: 84 darab/doboz.

Részletekért, árakért, a vásárlási feltételekért érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy keressen meg minket e-mailben!

 

A fáklya méretei

A fáklya csomagolása

Fáklyás felvonulás

A leszúrt fáklya égése

Fáklyás felvonulás